27 / 04 / 2024

Elon Musk'tan Bitcoin açıklaması!

Elon Musk'tan Bitcoin açıklaması!

Elon Musk kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Musk yaptığı açıklamada, şirketin son dönemlerin gündemden düşmeyen konusu Bitcoin'i ödeme türü olarak kabul etmeye "büyük olasılıkla" tekrardan başlayacağını bildirdi.



Tesla'nın Üst Yöneticisi Elon Musk kripto para birimi Bitcoin ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Musk yaptığı açıklamada, şirketin son zamanların gündemden düşmeyen konusu Bitcoin'i ödeme türü olarak kabul etmeye "büyük olasılıkla" tekrardan başlayacağını bildirdi.

Tesla'nın Üst Yöneticisi Elon Musk katılmış olduğu bir konferansta, Tesla ve SpaceX'in Bitcoin yatırımının dışında kendisinin de kişisel olarak Ethereum, Bitcoin ve de Dogecoin yatırımları olduğunu bildirdi.

Musk yaptığı açıklamada, kripto para birimi Bitcoin madenciliğinde yenilenebilir enerji kaynaklarına daha çok geçiş olduğunu dile getirerek, özellikle son zamanların gündem ülkeleri arasında yer alan Çin'de kullanılan kömür santralinin kapatıldığını dile getirdi.

Elon Musk tan Bitcoin açıklaması!

Elon Musk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yenilenebilir enerji kullanım yüzdesinin büyük olasılıkla yüzde 50 veya üzerinde olduğunu ve bu oranı artırmaya yönelik bir eğilim olduğunu doğrulamak için biraz daha özen göstermek istiyorum. Eğer öyleyse, Tesla büyük olasılıkla Bitcoin kabul etmeye devam edecek." dedi.

 

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön