24 / 04 / 2024

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

Ünlü iş insanı Elon Musk’ın Twitter CEO görevini bırakacağı tarihi açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Peki Elon Musk koltuğu ne zaman bırakıyor? İşte detaylar…



Ek olarak bir süre daha neden devam edeceğini de söyleyen Elon Musk, uzun uğraşlar sonucunda aylar önce 44 milyar dolara Twitter’ı satın almış ancak o günden beri de gündemden düşmemişti. Musk, sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra hem platformda hem de şirket içinde birçok değişiklik yaparak tepkilere de neden olmuştu.

İlk olarak CEO ve üst düzey yöneticilerini işten çıkaran Elon Musk, daha sonra yönetici koltuğuna kendi oturmuştu. İş insanı, bugün katıldığı bir toplantıda Twitter CEO’luğu görevinden ne zaman ayrılacağını duyurdu.

Elon Musk’tan kritik açıklama geldi! Twitter CEO koltuğunu bırakıyor!

MUSK’IN TWİTTER CEO KOLTUĞUNDAKİ SON SENESİ!

Shiftdelete.net’te yer alan habere göre, Elon Musk, bugün Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşen Dünya Hükümet Zirvesi’ne çevrim içi olarak katıldı. Bir süredir satın aldığı şirketin CEO’luk görevini sürdüren Musk, bu yılın sonlarına doğru görevinden ayrılacağını duyurdu. Elon Musk, Twitter’ı satın aldığından beri platforma yeni özellikler ekleyerek para kazanmanın yollarını arıyor. Bir süredir yerine geçecek birini aradığını belirten iş insanı, şirketi bırakmak için mali açıdan sağlıklı bir duruma gelmesini beklediğini belirtti. İş insanı, sene sonunda bunun gerçekleşeceğine inandığını da açıklamasına ekledi.


Geri Dön