28 / 03 / 2024

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, 30 bin doların altına düştü böylece son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. 



Dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, 30 bin doların altına düştü böylece son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin, Çin’den farklı ülkelerin düzenleyicileri tarafından gelen darbelerle sarsıntılar yaşarken; son bir ayda ilk kez 30 bin doların altına geriledi. 

Dünyanın en büyük dijital parası gün içinde yüzde 4,1 oranında geriledi ve Londra’da sabah 7’de yaklaşık 29 bin 700 dolar seviyesine indi.

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

TÜM KRİPTOLAR DÜŞTÜ

Bugün sabah saatlerinden itibaren 29 bin 840 seviyelerinden işlem yapılan Bitcoin’deki gerileme Ethereum da dahil olacak şekilde diğer sanal para birimlerinin de değer kaybetmesine sebep oldu. 

Bloomberg’in küresel kripto endeksine göre kripto para birimlerindeki değer kaybı ortalama yüzde 4 olarak belirtildi. 

Delta varyantın da neden olduğu endişelerle beraber; küresel hisse senedi piyasalarındaki gerilemeye kripto para birimlerinin de eşlik etmesi birçok yatırımcıyı tedirgin etti. Konuya ilişkin açıklamalardabulunan Singapur’da Luno isimli kripto para borsasının başkanı Vijay Ayyar, Bitcoin için “Yılın geri kalanında 20.000 ila 40.000 dolar arasında değişecek” değerlendirmesini yaptı. 

Bitcoin son 1 ayın en düşük seviyesine geriledi!

REGÜLASYON GİRİŞİMLERİ DÜŞÜŞE ETKİ ETTİ

Bitcoin, Nisan'ın ortalarında yaklaşık 65 bin dolarlık seviyeye çıkarak tüm zamanların zirvesini gördü. 

Çinli düzenleyicilerin kripto para işlemleriyle ilgili getirdiği bazı kısıtlamalar ve gelişmiş ülkelerin merkez bankalarının kendi dijital paralarını hayata geçirme girişimleri de gerilemeye neden oldu.

Kripto paralar için tarih belli oldu! Vergi ve sermaye şartı geliyor!

Japonya'dan kripto paralara yönelik çalışma!

Kripto para şirketleri için yeni zorunluluk!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön