26 / 04 / 2024

Japonya'dan kripto paralara yönelik çalışma!

Japonya'dan kripto paralara yönelik çalışma!

Japonya Hükümeti kripto paraların küresel regülasyonu için diplomatik çalışma gerçekleştiriyor.



Japonya Maliye Bakanlığı'ndan dijital paralar için çalışan sayısını artırma planları yapan Japon hükümeti ayrıca küresel ölçekte kripto  paraların regülasyonu için de diplomatik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Dünya'da yer alan habere göre; Japonya Maliye Bakanlığı geçen hafta küresel ölçekte kripto para regülasyonları için diğer ülkeler ile iletişimi  ileri bir seviyeye taşımak için dijital para regülasyonu konusunda bir denetim  mekanizması oluşturdu.

Japonya dan kripto paralara yönelik çalışma!

Edinilen bilgiye göre; Japonya Merkez Bankası'nın dijital yen  çalışmalarını da tamamlayıcı olmasının maçlandığı ortaya çıktı.

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön