24 / 04 / 2024

Hindistan'dan kripto borsası raporu!

Hindistan'dan kripto borsası raporu!

Son günlerde küresel anlamda büyük yankı uyandıran kripto paralara yönelik Hindistan'dan adım geldi. Ülkede regülatörlerin çalışmaları hızla tamamlanıyor.



Son günlerde hareketli günler geçiren kripto borsasının yasal bir statüye ulaşması için ilk adım Hindistan'dan geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Hindistan'da bulunan en büyük bankalardan biri olan HDFC kripto paralara yönelik rapor hazırladı. Rapor ile birlikte kripto para borsası kısa süre içerisinde yasal statüye ulaşacak.

HDFC tarafından hazırlanan raporda "Hindistan'da yakın zaman içinde yatırımcıların kripto paralara yasal erişim hakkı  olmasını bekliyoruz" açıklamaları yer aldı. 

Hindistan dan kripto borsası raporu!

Altın gibi varlık sınıfı olabilir 

Kripto varlıklarının diğer piyasalar gibi HEDGE imkanına sahip olacağı ifade edilen raporda piyasanın çok hareketli olmasının olumsuz etkilere sahip olduğu belirtildi. Kripto para borsasının yakından takip edilmesi gerektiğinin vurgulandığı raporda "Kripto paralar da altın gibi bir varlık sınıfı haline gelebilir" değerlendirmesi yapıldı.

BlackRock'tan kripto para açıklaması! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön