20 / 04 / 2024

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Elon Musk'ın Bitcoin açıklamalarına ilişkin konuştu. Demirtaş, "Elon Musk’ın yaptığı da yanlış, her coini aldırmaya çalışanın yaptığı da yanlış" dedi.



Dünyanın en zengin kişilerinden olan Elon Musk'ın yaptığı son açıklamalar sebebiyle Bitcoin önce geriledi, daha sonra yükseldi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; bir kullanıcı "Bitcoin yatırımcıları, Tesla'nın elinde kalan BTC'leri sattığını görünce kendilerini tokatlayacak. Elon Musk'a yöneltilen nefret düşünüldüğünde, onunu suçlayamam" değerlendirmesinde bulundu.

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!

'TESLA, BİTCOİNLERİNİ SATMADI'

Musk da bu paylaşımı, "Aynen" diyerek yanıtladı. Fakat Musk'ın bu yanıtı, Tesla'nın elindeki BTC'leri sattığı algısını yarattı. Bitcoin'in fiyatı geriledi. 

Sözlerinin yanlış yorumlanması üzerine Elon Musk, "Konuyu netleştirmek gerekirse Tesla, Bitcoinlerini satmadı" açıklamasında bulundu.

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!

'YAPTIĞI YANLIŞ'

Musk'a ve açıklamalarına ilişkin konuşan  Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Elon Musk’ın yaptığı da yanlış, her coini aldırmaya çalışanın yaptığı da yanlış. Elon 2 gün önce bilmiyor muydu BTC’nin nasıl ve kimler tarafından Mine edildiğini? Yeni mi öğrendi? Her şeye al diyenler de tavsiye verdikleri insanların hayatını ve kazancını biliyorlar mı da..." şeklinde konuştu.

Elon Musk Bitcoin'lerini satacak mı?

Dogecoin'e Elon Musk etkisi!

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön