27 / 04 / 2024

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!

Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medya üzerinden kripto para ile araç alımlarının durdurulduğu açıkladı.  Açıklamanın ardından kripto paralarda yüzde 20 düşüş yaşandı.



Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla kripto para borsasına yön veren Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter'dan yeni açıklamada bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; Musk Bitcoin ile araç alımlarının askıya alındığını açıkladı. Musk'ın bu açıklamasının sonrasında Bitcoin'de yüzde 20 değer kaybı yaşandı. 

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!

Tepki çekmişti

Yayınlanan mesaj sonrasında yeniden açıklama yapan Musk, "Şirket Bitcoin satmıyor ve kripto parayı alışveriş sürecinde kullanmaya devam edecektir. Fakat bunun için kripto para üretiminin daha sürdürülebilir enerji ile çalışması gerekmektedir" dedi.Son günlerde çevreye verdiği zarar ile gündem olan Musk'ın bu açıklamas inandırıcı gelmedi. Ek olarak ikinci kripto para borsası birimi olan Ethereum da, yüzde 17 değer kaybı yaşadı. Diğer altcoinler de çift haneli değer kaybetti.

Tesla, Bitcoin ile ödemeyi askıya aldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön