25 / 04 / 2024

Bitcoin Aralık'ta yüzde 15 değer kaybetti!

Bitcoin Aralık'ta yüzde 15 değer kaybetti!

Aralık ayında yüzde 15 değer kaybeden Bitcoin Mayıs ayından sonra en kötü performansını sergiledi.



Bitcoin, Aralık ayında yüzde 15’ten fazla değer kaybederek Mayıs’tan sonraki en kötü aylık performansını sergiledi. Sputniknews'te yer alan habere göre; aynı zamanda 200 günlük hareketli ortalamasının sınırında yer alan Bitcoin, salı günü yüzde 6’dan fazla düşüş yaşadı.

Bitcoin Aralık ta yüzde 15 değer kaybetti!

En büyük ikinci kripto para olan Ether de 3 bin 800 dolar sınırında yer alan Bloomberg Galaxy Kripto Para Endeksi yüzde 7 seviyesine geriledi. Bitcoin Mayıs ayını yüzde 35 düşüş ile kapattıktan sonra Temmuz’da 29 bin 307 dolara kadar düştü. Sonrasında yeniden yükselişe geçen en büyük kripto para, Eylül’de Temmuzdaki dibinden yüzde 70 yükseliş kaydederek 52 bin doları geçti.

Kasım ayında 68 bin 900 doların üzerine çıkarak rekor tazeleyen Bitcoin, sonrasında düşüş trendine girdi.
 

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön