25 / 04 / 2024

Bitcoin yüzde 15 değer kaybetti!

Bitcoin yüzde 15 değer kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde büyük değer kazanan ve 52 bin dolara kadar çıkan Bitcoin önce gün yüzde 15 değer kaybederek  43 bin dolara kadar geriledi.



Bitcoin, önceki gün yüzde 15'ten fazla değer kaybederek 43 bin 179 dolara düştü. Sputniknews'te yer alan habere göre; Temmuz ayından beri yükselen 52 binleri aşan Bitcoin'in sert düşüşü yatırımcıları endişelendirdi. 

Bitcoin yüzde 15 değer kaybetti!

Sert düşüşün sonrasında kısmen toparlanmaya giren en yaygın kullanılan kripto para birimi anlık olarak Bitcoin, 47 bin dolar bandına ulaştı. 

Bitcoin'in değerindeki yükseliş Twitter ve Reddit'de El Salvador'un Bitcoin kanununu desteklemek için başlattığı kampanya sonrasında yaşanmıştı.

Bitcoin 4 ayın zirvesinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön