27 / 04 / 2024

Dogecoin, Mayıs'tan bu yana yüzde 80 değer kaybetti!

Dogecoin, Mayıs'tan bu yana yüzde 80 değer kaybetti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Dogecoin Mayıs 2021'den beri yüzde 80 değer kaybetti...



Dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Elon Musk’ın attığı tweetlerle ile yükseliş gösteren son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimi Dogecoin Mayıs 2021'den beri yüzde 80 değer kaybetti...

Sözcü'de yer alan habere göre, Musk’ın ‘Saturday Night Live’ adlı televizyon programına konuk olarak, burada kripto para birimi Dogecoin’e değinmesinden bugüne dogecoin, dolar karşısında yüzde 80 değer kaybetti. 

Dogecoin, Mayıs tan bu yana yüzde 80 değer kaybetti!

7 Mayıs 2021 tarihinde 0.68 dolardan işlem gören dogecoinin şuanki fiyatı 0.16 dolar civarında oldu.

Elon Musk’ın uzun zaman sosyal medya paylaşım sitesi twitterden attığı tweetler sebebiyle kripto para birimi Dogecoin değerinin artmasından sonra 8 Mayıs 2021 tarihinde çıkacağı televizyon programı yatırımcılar tarafından izlenmişti.

Fakat herkesin beklediği olmadı ve Musk’ın programda dogecoinle ilgili olarak yaptığı skecten sonra para biriminin değeri düşüş gösterdi.

Temmuz ayı ortası itibariyle Elon Musk hala kripto para birimi Dogecoin hakkında bazı  tweetler atsa da atılan bu weetler paranın değeri üzerinde etkili olmadı. 

 

Elon Musk'tan Bitcoin açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön