26 / 04 / 2024

bitcoin ne oldu

bitcoin ne oldu

Kazakistan'daki iç karışıklıklar küresel piyasalardaki gelişmeler, kripto para regülasyonları nedeniyle kripto para piyasasında devam kaybı devam ediyor.

Kripto paralarda değer kaybı hızlandı!

Kripto para piyasalarında kriz devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere önde gelen kripto paralar değer kaybetmeye devam ediyor. 

Bitcoin boğa piyasasına mı giriyor?

Son günlerde sert düşüşlerin meydana geldiği Bitcoin'de boğa piyasası endişesi yaşanıyor. 

Bitcoin 39 bin doların üzerine çıktı!

Kripto para birimlerin atası olarak kabul edilen Bitcoin yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, Elon Musk'ın açıklamaları sonrasında 39 bin doların üzerine çıktı.

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!

Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medya üzerinden kripto para ile araç alımlarının durdurulduğu açıkladı.  Açıklamanın ardından kripto paralarda yüzde 20 düşüş yaşandı.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen döviz kurunun ilerleyen günlerde geleceği seviye resmen belli oldu. Dolar borcu olanlar ne olduğunun şaşıracak.

Memur seyyanen zam oranı ne kadar oldu? Seyyanen zam nedir? 

Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından memur maaşına yapılacak seyyanen detayları da netleşti. Peki, Memur seyyanen zam oranı ne oldu? Seyyanen zam nedir? İşte detaylar...

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

3 ünlü analist, Bitcoin için önemli tahminlerde bulundu: Ralli başlangıcı mı? Yatırımcılar nasıl hareket etmeli? Bu durumda ne yapılmalı?

Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması piyasaları etkiledi. Reuters, dolar ve hisselerin durumu hakkında ekonomistlerle konuştu. Seçim sonrası hisseler ve dolar ne oldu? Ekonomistler peş peşe açıkladı!

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Piyasalarda son durum ne? Fed toplantısı öncesi dolar, altın ve euro fiyatları ne oldu?

Piyasalar bugün başlayacak ABD Merkez Bankası Fed’in toplantılarına kilitlenmiş durumda. İki gün sürecek toplantılardan çıkacak kararlar öncesi piyasalarda nasıl bir seyir hakim? Dolar ve euroda ilk fiyatlar ne oldu? İşte yanıtları…

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

bitcoin ne oldu Haberi

bitcoin ne oldu

Para piyasalarında denge ortamı oluşmaya başlarken Kripto Para piyasalarında satışlar artıyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Fed'in Mart ayında faiz artırımında bulunma ihtimalinin artması ülkelerin kripto paralara regülasyon çalışmalarını hızlandırması, Çin'in kripto para yasaklarını artırması, Kosova'nın kripto para madenciliğine bir süre yasak koyması satışları derinleştirmişti.

Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarının artması sebebiyle çıkan protesto eylemlerinin hükümeti devirmesi ve iç karışıklığa sebep olup ülkenin Rusya'dan yardım talep etmesiyle birlikte kripto paralardaki düşüş hızlandı.

Kasım ayında tarihi yüksek seviyelere çıkan kripto para birimleri dev kayıplara uğradı. Bitcoin, Ethereum ayı piyasasına bir süre önce girmişti. Kazakistan'ın dünyanın en büyük ikinci Bitcoin madencilik sahası olması ve ülkede internetin iç karışıklık sebebiyle sürekli kesilmesi kripto para madenciliğini vururken piyasaları da olumsuz etkiledi.

BITCOIN'DE KAYIP YÜZDE 5'E YAKLAŞTI

Lider kripto...