25 / 04 / 2024

bitcoin değer

bitcoin değer

Kazakistan'daki iç karışıklıklar küresel piyasalardaki gelişmeler, kripto para regülasyonları nedeniyle kripto para piyasasında devam kaybı devam ediyor.

Kripto paralarda değer kaybı hızlandı!

Kripto para piyasalarında kriz devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere önde gelen kripto paralar değer kaybetmeye devam ediyor. 

Bitcoin boğa piyasasına mı giriyor?

Son günlerde sert düşüşlerin meydana geldiği Bitcoin'de boğa piyasası endişesi yaşanıyor. 

Bitcoin 39 bin doların üzerine çıktı!

Kripto para birimlerin atası olarak kabul edilen Bitcoin yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, Elon Musk'ın açıklamaları sonrasında 39 bin doların üzerine çıktı.

Bitcoin yüzde 20 değer kaybetti!

Tesla CEO'su Elon Musk, sosyal medya üzerinden kripto para ile araç alımlarının durdurulduğu açıkladı.  Açıklamanın ardından kripto paralarda yüzde 20 düşüş yaşandı.

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Bitcoin'de kritik kıpırdanış!

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor. Dijital para devi Bitcoin günlük yüzde 8 değer kazancıyla 28 bin 900 doların üzerini gördü. İşte detaylar...

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Bitcoin'de büyük kayıp! Yatırımcının keyfi kaçtı

Bitcoin yüzde 8.4 değer kaybederek yaklaşık 3 ayın ardından ilk kez 20.000 doların altına düştü. Düşüş piyasa geneline yayılırken kripto paraların toplam piyasa değeri 68 milyar dolar düşmüş oldu.

Bitcoin'de sert düşüş! Piyasalar alt üst oldu

ABD merkezli Silvergate Bank'te yaşanan sorunlar Bitcoin'de büyük etki gösterdi. Asya piyasalarının açılmasıyla Bitcoin, 45 dakika içerisinde yüzde 5 değer kaybederek yaklaşık 50 milyar dolarlık bir düşüş oldu. İşte tüm detaylar...

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Bitcoin'de aylar sonra bir ilk! 

Kripto paralarda düşüş sürüyor. 69 bin dolara ulaşarak zirveyi gören Bitcoin, 20 bin doların altına kadar geriledi. Bitcoin'in son yedi gündeki değer kaybı yüzde 6'ya ulaştı.

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! 

Kripto topluluğu, 31 Temmuz 202 tarihi için kriptoların devi Bitcoin ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulunarak yatırımcıların dikkatini çekti. Peki Bitcoin yükselir mi, düşer mi? Bitcoin'de neler olacak? Bitcoin değerlenir mi? İşte Bitcoin'le ilgili dikkat çeken o tahmin... İşte ayrıntılar..

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Milyonlarca yatırımcı kripto para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve uzmanların Bircoin ile kriptolara ilişkin açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? Bitcoin ve diğer kriptoları neler bekliyor?

Bitcoin'de psikolojik sınır aşıldı! Ünlü ekonomistten uyarı gecikmedi

Bitcoin yüzde 3.2 yükselişle 21.000 doların üzerine tırmanırken, Ethereum yüzde 8.2 değer kazanarak 1.200 doları aşarak psikolojik sınırı geçti.

Bitcoin'de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Bestenaz Süllü, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte ayrıntılar...

bitcoin değer Haberi

bitcoin değer

Para piyasalarında denge ortamı oluşmaya başlarken Kripto Para piyasalarında satışlar artıyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Fed'in Mart ayında faiz artırımında bulunma ihtimalinin artması ülkelerin kripto paralara regülasyon çalışmalarını hızlandırması, Çin'in kripto para yasaklarını artırması, Kosova'nın kripto para madenciliğine bir süre yasak koyması satışları derinleştirmişti.

Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarının artması sebebiyle çıkan protesto eylemlerinin hükümeti devirmesi ve iç karışıklığa sebep olup ülkenin Rusya'dan yardım talep etmesiyle birlikte kripto paralardaki düşüş hızlandı.

Kasım ayında tarihi yüksek seviyelere çıkan kripto para birimleri dev kayıplara uğradı. Bitcoin, Ethereum ayı piyasasına bir süre önce girmişti. Kazakistan'ın dünyanın en büyük ikinci Bitcoin madencilik sahası olması ve ülkede internetin iç karışıklık sebebiyle sürekli kesilmesi kripto para madenciliğini vururken piyasaları da olumsuz etkiledi.

BITCOIN'DE KAYIP YÜZDE 5'E YAKLAŞTI

Lider kripto...