26 / 04 / 2024

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.



Lido DAO (LDO) ve Bitcoin Cash (BCH), ilk 50 altcoin içinde kayda değer gelirler elde eden iki istisna oldu.

BTC’nin yeni düşük seviyesi

BTC’nin yeni yerel düşük oranı,, onu neredeyse 30.000 dolara çıkaran etkileyici bir çıkışın arkasından gerçekleşti. Ancak bu oranı koruyamaması, yaklaşmakta olan bir problemin habercisi oldu. Piyasanın idaresini ele aldı ve BTC’yi 29.000 doların altına indirdi. Pazar günü orada durduktan sonra Pazartesi günü daha da geriye gitmeye başladı.

Bitcoin de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Netice olarak varlık, bin dolardan daha çok düştü.

Son 24 saatte boğalar için daha da fazla problem meydana geldi. Bitcoin, başka bir ücret gerilemesi daha meydana gelerek 28.000 dolardan 27.200 doların biraz üstüne kadar geriledi. O zamandan beri birkaç yüz doları kurtarmayı başardı ancak gün içinde hâlâ %1’den fazla gerileme yaşamış durumda.

Bu sebeple Bitcoin’in piyasa değeri 535 milyar dolara düştü. Cuma gecesi bu metrik, 560 milyar doların oldukça üzerindeydi. Ayrıca altcoin’ler üzerindeki hakimiyeti de biraz düşerek %47’nin biraz altına indi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön