25 / 04 / 2024

Bitcoin 20 bin doları geride bıraktı!

Bitcoin 20 bin doları geride bıraktı!

Kripto para piyasasındaki en büyük para miktarı olan Bitcoin, 20.000 doları aştı. Son bir haftanın en yüksek rakamlarına ulaşan sanal paranın değerindeki artış yüzde 5'i aştı. Benzer bir büyüme, yüzde 7 yükselen Ethereum tarafından kaydedildi. 



Bitcoin, 27 Eylül'de yükselişine başlayarak geçen hafta en iyi hızına ulaştı. Küresel hisse senetleri ve değerli metal fiyatlarındaki toparlanma dijital para birimlerinde artışa neden oldu. 

BİTCOİN 20 BİN DOLARIN ÜZERİNDE

Dolara algılanan ralli yavaşlarken, küresel hisse senetleri ve değerli metal fiyatlarındaki iyileşmeler kripto para birimlerinde bir ralliye yol açtı. Bitcoin 20.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bu atlama, önceki haftanın en iyi atlama olarak derecelendirildi. Kripto para birimi 27 Eylül'de 20,332 dolar değerinde olmasına rağmen bir önceki güne göre 6,50 kat artış yaşadı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön