25 / 04 / 2024

Kripto para piyasası çıldırdı! Bitcoin 18 bin doların da altına indi!

Kripto para piyasası çıldırdı! Bitcoin 18 bin doların da altına indi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto şirketlerinin, çalışanları işten çıkarmaya başlaması ve faiz artışlarıyla yatırımcıların riskli varlıklardan kaçmasından sonra kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin 18 bin doların da altına indi...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto şirketlerinin, çalışanları işten çıkarmaya başlaması ve faiz artışlarıyla yatırımcıların riskli varlıklardan kaçmasından sonra kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin, Aralık 2020 tarihinden bu yana ilk defa 18 bin doların altına indi.

Kripto para piyasası çıldırdı! Bitcoin 18 bin doların da altına indi!

Analiz şirketi Coinmarketcap tarafından açıklanan resmi verilere göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri yalnızca 24 saat içerisinde yaklaşık olarak yüzde 0,17 düşerek 836 milyar doların altına geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön