23 / 04 / 2024

Bitcoin'de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Bitcoin'de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Bestenaz Süllü, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte ayrıntılar...



Kripto varlıklarda gerçekleştirilen satış dalgası spekülatif varlıklardan kaçışı simgeler hale geldi. 

Kripto para birimleri, enflasyonla mücadele için dünya çapında gerçekleştirilen sıkılaştırma politikalarının küresel piyasalardan likiditeyi düşürmesi sebebiyle tam bir çöküş yaşıyor. Kripto varlıklarda gerçekleştirilen satış dalgası spekülatif varlıklardan kaçışı simgeler hale geldi. 

Bitcoin de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Fed kararı öncesi sert gerileyen Bitcoin 20 bin dolar seviyesini test ederken Ethereum ise 1000 dolar seviyelerinden biraz yukarda seyretti. 

Peki kripto paraları neler bekliyor? İşte Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Bestenaz Süllü'nin konuyla ilgili o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön