23 / 04 / 2024

Bitcoin'de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Bitcoin'de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Bestenaz Süllü, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte ayrıntılar...



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Bestenaz Süllü, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Bugünkü kararda kaç puan faiz artışının geldiği, projeksiyonda yer alan enflasyon ve üyelerin seneye kadar toplamda kaç puan faiz artırımı bekledikleriyle Powell'ın enflasyon hakkındaki söylemleri en başta dikkat edilecek konular. Pazartesi günü Fed'e dair beklentiler yüzde 80 50bp faiz artıracağı yönündeydi, salı günü ise bu tablo tam tersine döndü ve yüzde 80 olasılıkla 75bp faiz artışı fiyatlanmaya başladı" diyen Süllü, Bugün ise yüzde 5 olasılıkla 100bp faiz artışının fiyatlandığını aktardı. 

Sözcü'nün aktardığına göre; beklentilerin ani ve sert geçişler ile piyasada çok sert düşüşlere neden olduğunu aktaran Bestenaz Süllü, "S-P 500 4 gün boyunca üst üste değer kaybederken, Bitcoin ise 20 bin dolar üzerinde tutunmaya çalışıyor. Kripto paraların toplam piyasa değeri ise 855 milyar dolara geriledi" diye konuştu.

Bitcoin de son dakika! Kriptolarda değer kaybı katlanıyor! Yeni destek seviyesi açıklandı!

Süllü, zincir üstü verilere baktığımızda piyasanın toparlanması için ihtiyaç olan para girişleri yaşanmadığını ve borsalara gönderilen Bitcoin miktarındaki artışın toparlanmayı işaret etmediğini belirtti. "Teknik olarak 20 bin 400 dolar gerisine inmesiyle satış baskısını artırabilecek olan Bitcoin için en yakın destek 18 bin 350 dolar seviyesinden geçiyor" açıklamasında bulunan Süllü, satış baskısının sürmesi halinde görünümün zayıf olduğuna dikkat çekti. 

Dolarda Fed bekleyişi! Resmen açıkladılar: Faiz artarsa...

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Kripto paralarda hava puslu! Düşüş devam ediyor! İşte Bitcoin ve Altcoin'lerde son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön