20 / 04 / 2024

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Milyonlarca yatırımcı kripto para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve uzmanların Bircoin ile kriptolara ilişkin açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? Bitcoin ve diğer kriptoları neler bekliyor?



Adeta bir kasırga yaşayan kripto para piyasalarının önde gelen varlıkları yeni haftada kritik seviyelerde tutunmak için çalışıyor. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı!  

Milyonlarca yatırımcı kripto para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve uzmanların Bircoin ile kriptolara ilişkin açıklamalarını yakından takip ediyor. Kripto ve finans yatırımlarıyla bilinen Robert Kiyosaki ve Microstrategy CEO'su Michael Saylor, Bitcoin ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Peki Bitcoin'de son durum nasıl? Bitcoin ve diğer kriptoları neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kriptolarla ilgili dikkatleri çeken tahminleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön