19 / 04 / 2024

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Milyonlarca yatırımcı kripto para piyasalarında yaşanan son dakika gelişmelerini ve uzmanların Bircoin ile kriptolara ilişkin açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum nasıl? Bitcoin ve diğer kriptoları neler bekliyor?



Başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasalar haftanın dördüncü gününde de değer kaybediyor. Bitcoin 20 bin dolar seviyesinde işlem görürken Ethereum 1095 dolar seviyelerinde seyrediyor. 

Microstrategy CEO'su Michael Saylor, Bitcoin’in hayatta kalacağına ancak diğer kriptoların çoğunun hayatta kalamayacağına dikkat çekti. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Saylor, kripto paralarda yaşanan düşüşle ve dijital varlıkların geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Saylor, "Bitcoin dışında, 20 bin kadar başka kripto para birimi var. Bitcoin haricinde, yüzde 99 başarısızlık oranı olacak" dedi ve Bitcoin'in mühendisliği iyi yapılmış merkeziyetsiz bir varlık olması sebebiyle hayatta kaalcağının altını çizdi. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; kripto para borsalarına düzenleme gerekli olduğunu vurgulayarak "Aşırı kaldıraç var, bu regülasyonların gelmesiyle birlikte, bunlar da biraz daha azaltılacaktır. Bunun yanı sıra, düzenleyicilerin kripto para eğitimi vermesi de önemli" ifadelerini kullandı ve Bitcoin'in performansını değerlendirdi. Saylor, “İki, dört veya sekiz yıl için düşünecek olursak, Bitcoin’in, diğer alternatifler ile kıyaslandığı zaman 5 ila 10 kat daha iyi performans gösterdiğini söyleyebiliriz" diyerek dev kriptonun, Nasdaq hisselerinden, emlaktan veya altından daha iyi performans gösterdiğine dikkat çekti. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Düzenlemelerle ilgili de açıklamalarda bulunan Saylor, "Bitcoin aslında dijital emtialardan bir tanesi. Diğer 20 bin kripto varlığın hepsi menkul kıymet. Bu varlıklarda da kote olan şirketlerdeki gibi her şeyin açıklanması gerekir" dedi ve bu noktada sorun yaşandığının altını çizdi. Gelecek birkaç senede, daha fazla şeffaflık geleceğine dikkat çekerek, düzenleyici kurumların daha aktifçe çalışmaya başladığını belirtti. 

"Böyle bir dönüşüm var, ama bu dönüşümün içinde çok fazla belirsizlik de var. Yani, Bitcoin dışında bir kripto varlık alıyorsanız, çok büyük bir risk alıyorsunuz demektir" ifadelerini kullanan Saylor, Bitcoin’in dijital emtianın en iyisi olduğunun altını çizdi ve in stratejisinin Bitcoın'i uzun vadeli (10 yıldan daha fazla) olarak ellerinde tutmak olduğuna dikkat çekti. 

10 milyon dolarlık daha Bitcoin aldıklarını açıkladıklarını dile getiren Saylor, "Biz dipten satın alıp tavan seviyesinden satmaya çalışmıyoruz. Hangi günlerin iyi veya kötü olacağına odaklanırsanız, yüzde 98 oranında başarısız olursunuz" ifadelerini kullandı. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı!  

BİTCOİN'DE 1.100 DOLAR ÖNGÖRÜSÜ 

Diğer taraftan kripto ve finans yatırımlarıyla ön plana çıkan  Robert Kiyosaki, Bitcoin'le ilgili konuştu e "Zengin Baba dersi. Kaybedenler, para kaybettikleri zaman çıkarlar. Bitcoin'den çıkan kaybedenler intihar ediyor. Kazananlar ise kaybettiklerinden ders çıkartırlar" ifadelerini kullanarak, Bitcoin'in 1.100 doları test etmesini beklediğini belirtti. 

Dolarda kıyamet günü yaklaşıyor! Ünlü ekonomist o tarihi verdi!

İmar affında flaş gelişme! İmar affının önü açılıyor mu? Resmen Meclis'te!

Bayram ikramiyelerinde son dakika! İkramiyelerin yatacağı tarih belli oldu! Zam geldi mi? Hemen bu tarihlere bakın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön