25 / 04 / 2024

Dolarda kıyamet günü yaklaşıyor! Ünlü ekonomist o tarihi verdi!

Dolarda kıyamet günü yaklaşıyor! Ünlü ekonomist o tarihi verdi!

BDDK'nın kredi kısıtlama kararlarını değerlendirdiren Atilla Yeşilada, 2021 Aralık'ta gösterime giren filmin tekrarı olacağını söyledi. Yeşilada, “Kıyamet gününü ertelemeye çalışıyorlar” ifadeleriyle şok etti Peki, dolar için kıyamet ne zaman kopacak? İşte o tarih...



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) şirketleri döviz tutmaktan caydırmayı hedefleyen kararı, yıl başından beri yüzde 24 değer kaybeden Türk Lirası'na uzun süreli destek olamadı! Bu kararın dolar üzerindeki etkisi pek başaralı olamadı. Serbest piyasa ekonomisine müdahale olarak yorumlanan kararın ardından 17 liradan 16'ya düşen dolar 17 lira barajını aşmak üzere.

Dolarda kıyamet günü yaklaşıyor! Ünlü ekonomist o tarihi verdi!

Peki, dolara ne olacak? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön