25 / 04 / 2024

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!

Thodex isimli kripto para borsasında yaşanan vurgun günlerdir gündemde. Vurguna ilişkin her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Şimdi de Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafyanın sakladığı ileri sürülüyor...



Thodex isimli kripto para borsasında yaşanan vurgun günlerdir gündemde. Vurguna ilişkin her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer, son zamanlarda işlerinin kötü gitmesi gerekçesiyle 18 Nisan tarihinde kız kardeşi Serap Özer'den şirkete ait belgeleri istedi ve iki gün sonra Arnavutluk'a kaçtı.

Habertürk'te yer alan habere göre; soruşturma kapsamında tutuklanan Serap Özer ifadesinde abisi Faruk Fatih Özer'in 18 Nisan 2021'de şirkete ait hacklenme raporu, şirket davalarına ilişkin evraklar, mizan ve bütçeyle ilgili belgeler, karar, pay, genel kurul defterini istediğini dile getirdi. 

FİRARDAN 5 YÖNETİCİ HABERDARDI

Özer, bu belgeleri ve 400 bin kişiyi dolandırarak kazandığı milyonlarca dolar kripto parayı da alarak yurt dışına kaçtı. Soruşturmada ifadesi alınan şüphelilere göre, Özer'in kaçacağından firari olan 5 şirket yöneticisinin bilgisi vardı. 

Thodex in firari patronu Faruk Fatih Özer i mafya saklıyor iddiası!

TAKİP VE İZLEMEDEN RÜŞVET İLE KURTULDU

Özer'in yabancı ortak bulabilmek amacıyla yurt dışına çıktığını aktarmasına rağmen, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın ardından kaçmaya karar verdiği belirtiliyor.

Faruk Fatih Özer'in hakkında çıkartılan kırmızı bülten kararıyla Arnavutluk polisinin Türkiye'den giden 4 emniyet ekibiyle işbirliğinde sürdürdüğü takip ve izlemeden rüşvetle şu ana kadar kaçabildiği aktarıldı. 

ESKİ YÖNETİCİLER VE MAFYA KORUYOR

Özer'i, Arnavutluk'ta etkili eski yerel yöneticiler ve mafyanın rüşvet karşılığında sakladığı ifade edildi. Özer'in Arnavutluk'tan çıkış yaptığı ile ilgili herhangi bir belirleme olmadığı bu sebeple hala Arnavutluk'ta saklandığı öngörülüyor. 

İHBARLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Özer'in yakalanması için Arnavutluk polisinin çok kapsamlı soruşturma sürdürdüğü, ülkeye girişinden itibaren bağlantıya geçtiği herkesin izlendiği, ihbar hatlarına gelen bilgilerin anlık şekilde değerlendirildiği belirtildi. 

Thodex in firari patronu Faruk Fatih Özer i mafya saklıyor iddiası!

TEKNOLOJİK HİÇBİR CİHAZI KULLANMIYOR

Özer'in teknolojik hiçbir iletişim cihazı kullanmamak için özen gösterdiği, çevresinde nereye gideceği kiminle görüşeceğine ilişkin yol gösteren refakatçiler bulunduğuna dikkat çekiliyor.

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

Thodex en çok kimleri mağdur etti? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön