18 / 04 / 2024

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 



Kripto para borsası kurucusu olan ve 400 bin kişiyi dolandırdıktan sonra Arnavutluk'a kaçan sonrasında hakkından kırmızı bültenle arama kararı çıkan Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı.TRT Haber'den Ceyda Muslu görüntülerde Faruk Fatih Özer'in Tiran'da otele giriş yaptığı görülüyor. Havalimanında Arnavut vatandaşı tarafından karşılanan Özer sonrasında otele gidiyor. Arnavut Polisi tarafından da aranılan kırmızı montlu şahıs otelde Özer'e eşlik ediyor. Edinilen bilgilere göre; Özer otelde 3 gün kalmak için rezervasyon yaptırıyor. Operasyon Arnavutluk sınırları içerisinde gizli bir şekilde yürütülüyor. 

Operasyonla ilgili yorum yapan  Emekli Emniyet Müdürü İsmail Çalışkan, “Ben kısa zamanda yakalanacağını düşünüyorum. Günümüzde teknoloji çok ileri seviyelerde. Polis teşkilatımız da ileri düzeyde” dedi.

 Faruk Fatih Özer in son görüntüsü ortaya çıktı! 

Birçok kişinin Thodex hesaplarına erişim sağlayamaması nedeniyle soruşturma başlatılmıştı. Hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan Özer’in yakalanması için Türkiye'den iki ekip görevlendirildi. Aramalar  Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya’da yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön