23 / 04 / 2024

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.



Kripto para borsası Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Türkiye'den iki ekibin de katılmasıyla Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan Thodex şirketinin internet sitesine erişilememesi sebebiyle çok sayıda kişinin mağdur edildiğinin öne süzülmesi üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından  22 Nisan 2021 tarihinde başlatılan soruşturma devam ediyor.

Başlatılan soruşturma dahilinde hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması amacıyla Türk Interpolü devreye girdi.

Thodex in yöneticisi Faruk Fatih Özer in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik olarak çalışmalar, Arnavutluk'a kaçtığının belirlenmesi üzerine ağırlıklı şekilde bu ülkede yapılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünün oluşturduğu 5'er kişilik iki ekip de çalışmalara destek sağlıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünün oluşturduğ ekiplerden biri, Arnavut meslektaşlarıyla, diğer ekip de Faruk Fatih Özer'in kaçma ihtimalinin olduğu Kuzey Makedonya, Kosova ve Karadağ'daki meslektaşlarıyla koordineli bir biçimde hareket ediyor.

Faruk Fatih Özer'in bağlantılı olduğu kişileri bularak iz süren ekipler, çalışmalarında soruşturma dahilinde gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinden de faydalanıyor.
 

 

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön