29 / 03 / 2024

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

Türkiye'de 400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in mafya ile bağlantılı olması akıllara Özer'in rehine olup olamayacağı sorusunu getirdi. Thodex soruşturmasında son durum ne? İşte detaylar...



Türkiye'den 108 milyon dolarlık kripto varlıkla Arnavutluk'a kaçan ve burada yoğun çalışmalarla aranan Faruk Fatih Özer'in soruşturmasına dair yeni iddialar ortaya atıldı. Sabah'tan Saffet Azak'ın haberine göre; Mart'tan itibaren kaçış planını yapmasında etkili olan bir mafya bağlantısı, Özer'i kandırarak Arnavut mafyasının ağına çekme ihtimali değerlendiriliyor. Tiran Havalimanı'na geldikten sonra kendisini karşılayan şüpheliler, Özer'i ilk önce otele daha sonra da bir eve yerleştirmişti. Polis, Özer'i bulmak için yoğun mesai harcıyor. Dosyayla ilgili de gizlilik kararı alındı. 

SON DAKİKA DETAYI: ŞÜPHELİ SORGU

Tiran'da bulunan TRT HABER ekibi ise önceki gün sivil kıyafetli 2 motosikletli tarafından sorguya çekilmek istendi. Muhabir Ceyda Muslu'dan Özer'in nerede olduğunu söylemesi istendi. Muslu "Siz kimsiniz?" şeklinde soru yöneltince motosikletliler "Polisiz" dedi. O sırada bölgeye kim olduğu bilinmeyen başka biri geldi. Gelen kişi Türkiye plakalı bir araçtan indi ve bunu gören motosikletliler olay yerini terk etti. Diğer kişinin kimliği de henüz bilinmiyor.

Faruk Fatih Özer firari mi, rehin mi? 

YAKALANMAK MI İSTİYOR?

Özer, Tiran'da yerleştirildiği otelde konaklamanın ikinci gününde kaçtı. Tiran merkezde başka bir eve götürülmüştü. Sonrasında ikinci adrese baskın yapılmadan önce adresten kaçmıştı. O evde Facetime görüşmesi yapmış ve bu görüşme ile adresi belirlenmişti. Özer'in bu görüşmesi, "Mafya ağının içerisine düştüğünü anladıktan sonra kendisini yakalatmak istiyor olabilir" şeklinde yorumlandı. Arnavutluk'ta, MOBESE kameralarının çok az olması benzer olaylarda suçlunun bulunmasını zorlaştırıyor.

Thodex vurgununda mafya şüphesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön