25 / 04 / 2024

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'a kripto para Dogecoin'i desteklemek maksadıyla bir 'piramit şeması' oluşturduğuna yönelik iddialarla 258 milyar dolarlık dava açıldı.



Davacı Keith Johnson, Elon Musk ve Musk'ın şirketleri Tesle ve SpaceX'i, Dogecoin'in fiyatını artırmak için yasadışı bir şantaj organizasyonun parçası olmakla suçladı.

Johnson dava dosyasında 'Sanıklar yanlış ve aldatıcı bir biçimde Dogecoin'in hiçbir değeri olmamasına rağmen meşru bir yatırım olduğunu öe sürüyor' ifadelerine yer verdi.

Elon Musk ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Dogecoin Kripto Piramidi ile dolandırıldığını öne süren Johnson, zararına karşılık olarak 86 milyar dolar ve 172 milyar dolarlık tazminat istedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön