26 / 04 / 2024

1 Bitcoin ne kadar

1 Bitcoin ne kadar

Bitcoin 2021 yılının ilk beş ayında ilk kez 30 bin doların altına düştü. Dünyanın en büyük kripto para birimi 29 bin 614 dolara kadar geriledi.

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?

Kripto para piyasası Çin'in darbesiyle sarsıldı. Kripto paraların ülkesine girişini engelleyen Çin, kripto para madenciliğini yasakladı. CNN International editörü David Culver, merak edilenleri yanıtladı...

Bitcoin fiyatlarında sert düşüş! Tüm dengeler değişti!

Kripto para birimlerinin en yüksek hacimlisi Bitcoin, sert çakıldı. Kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell'ın açıklamaları tüm dengeleri değiştirdi...

El Salvador'da Bitcoin resmi para birimi oldu!

El Salvador Kongresi, kripto para birimi Bitcoin'in yasal para birimi olmasına onay verdi.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'den Bitcoin tasarısı açıklaması!

Dünyada dijital paraya geçmek için hazırlanan ilk ülke olan El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bukele, yaptığı açıklamada 4 sene önce Bitcoin'in kullanılması gerektiğine dikkat çektiğini anımsattı.

Bitcoin'le ilgili flaş gelişme! Dünyada ilk ülke olacak!

Orta Amerika'daki El Salvador ülkesi, Bitcoin'i ulusal para olarak kullanacak ilk ülke olacak. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Bitcoin 2021’de önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

Elon Musk'a 'Bitcoin' eleştirisi!

Binance'ın CEO'su Changpeng Zhao, yakın arkadaşı olarak bilinen dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk'ı eleştiriyor. Twitter hesabı üzerinden Musk'ı takipten çıkaran CZ, Bitcoin'deki düşüşün ardından sert eleştirilerini artırıyor.

Çin 'yasak' dedi: Bitcoin çöktü!

Kripto paraların öncüsü olan Bitcoin piyasasında sert düşüşler yaşanıyor. Son günlerde Çin bazlı haberlerin etkisi sonrasında gücü azalan Bitcoin darbeyi yine Çin’den aldı.

Tesla, Bitcoin ile ödemeyi askıya aldı!

Tesla'nın kurucularından olan Elon Musk, şirketin araç satışlarında Bitcoin kullanmayı askıya aldıklarını açıkladı. Musk'ın açıklamasından sonra Bitcoin fiyatı düşmeye başladı. 

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarı!

ABD'nin sermaye piyasası regülatörü SEC, Bitcoin'e yatırım yapanlara yönelik rapor hazırladı ve spekülatif varlığın açıklamalarının çok dikkatli okunması gerektiği konusunda uyardı.

Bitcoin 55 bin dolar sınırına dayandı!

Geçen haftalarda tarihi yüksek seviyesi olan 64 bin 813 doların ardından sert düşüş yaşayan Bitcoin, toparlanmaya çalışıyor...

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

ABD'li banka JPMorgan Chase'in, Bitcoin fonu kuracağıyla ilgili haberlerin yayılmasıyla kripto para fiyatları yeniden artmaya başladı.

Kripto paralarda hareket hızlandı! İşte son durum!

Altın, dolar, euro, faizdin ardından son yılların en popüler yatırım araçları arasında kripto paralar yer aldı. 7 gün 24 saat işlem gören kripto paralar yatırımcıların ilgisini çekiyor. İşte o yatırım aracıyla ilgili son durum...

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+1'lere özel yüzde 10 indirim ve 1,5 milyon lira peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki 1+1 konutlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

“Bitcoin 2030 yılında 1 milyon dolar olacak” iddiası heyecan yarattı!

Kripto para uzmanı Georgi Manolov, Bitcoin'in 2030 yılına gelmeden 1 milyon doları aşabileceğini öne sürdü. Manolov, Bitcoin'in değerinin önümüzdeki yıllarda hızla yükseleceğini ve 2030 hedefine ulaşabileceğini savundu.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

1 dolar tam bu kadar olacak! Doları olan da olmayan da buz kesti! Bu hafta dolar almayan üzülür! İşte güncel dolar kuru

1 doların ulaşacağı rakam resmen açıklandı. Peki 1 dolar ne kadar olacak? İşte buz kestiren o açıklamalar ve 15 Ekim 2023 güncel dolar/TL kuru...

1 dolar ne kadar? 14 Ekim Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı!

14 Ekim Cumartesi dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün 27,79 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru bugün ne kadar oldu? 14 Ekim Cumartesi dolar alış satış fiyatı.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

BMW’den ekim müjdesi! Bu modellere zam gelmedi!

BMW, ekim ayı kapsamında 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında BMW’nin 1 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

Öniz 500 Evler satışta! Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar?

ASM Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Öniz 500 Evler projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

BMW’den eylüle girer girmez zam! 1 Serisi’ne tam 151 bin 100 TL zam geldi!

BMW’den eylül ayına girer girmez zam haberi geldi. 1 Eylül 2023 itibarıyla 1 Serisi’ne tamı tamına 151 bin 100 TL zam yapan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Dolar 27 TL'yi aştı! 1 dolar ne kadar, kaç TL? Euro ve Sterlin ne kadar? 31 Ağustos 2023 döviz kurlarında son durum!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarına devam edeceği beklentileri, doların küresel piyasalardaki değerini desteklemeye devam ediyor. 31 Ağustos 2023 Perşembe günü dolar/TL kuru, 26,7650 TL'ye kadar yükselerek, 27 TL'yi aştı.

1 Bitcoin ne kadar Haberi

1 Bitcoin ne kadar

Dünya genelinde en büyük kripto para birimi olarak gösterilen Bitcoin yüzde 6,4'e kadar düşüş gösterdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bitcoin, Çin'in dünyanın en popüler kripto para birimleriyle ilgili devam eden baskısı karşısında sert düşüş kaydetti. Endişeler sonucunda 5 ay sonra ilk kez 30 bin doların altına düşen coin 29 bin 614 dolara kadar gerildi. 

HAFTA BAŞINDAN BERİ DEĞER KAYBEDİYOR

Çin’den gelen haberlerin ardından ay başından beri düşme eğilimine giren Bitcoin'in kaybı yüzde 17'den fazla oldu. Çin'in bankalar ve Alipay'e kripto para işlemi yapmama çağrısının ardından madenciliği yasaklaması kripto para piyasında infaale neden oldu. 

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak...