19 / 04 / 2024

Kripto paralarda hareket hızlandı! İşte son durum!

Kripto paralarda hareket hızlandı! İşte son durum!

Altın, dolar, euro, faizdin ardından son yılların en popüler yatırım araçları arasında kripto paralar yer aldı. 7 gün 24 saat işlem gören kripto paralar yatırımcıların ilgisini çekiyor. İşte o yatırım aracıyla ilgili son durum...



Kripto para piyasası yeniden canlandı. Bir süredir sakinliğini koruyan ve Bitcoin tarafında sert düşüşlerin görülmesiyle uzak durulmaya çalışılan kripto para piyasası yeniden hareketlendi.

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Bitcoin’in yeniden rekor kırması, Chiliz’in fiyatının iki katını aşmasıyla birlikte diğer kripto paralara da eğilim artmaya başladı.

Fiyatı kuruşlarla ifade edilen kripto paralara yoğun ilgi gelmesi piyasalarda harekete neden oldu.

Kripto paralarda hareket hızlandı! İşte son durum!

BITCOIN 60 BİN DOLARI AŞTI

Geçtiğimiz haftalarda 45 bin dolar seviyelerine gerileyen, ani ve sert satış dalgalarına sahne olan Bitcoin 61 bin 600 dolar seviyesini de aştı. Bitcoin’de yaşanan yukarı yönlü canlılıkla beraber Chiliz, Holo, Dogecoin, Bittorrent’te de güçlü alımlar görüldü.

Kripto paralarda hareket hızlandı! İşte son durum!

CHILIZ FİYATINI İKİYE KATLADI

Geçen ay 0.34 dolar seviyelerinde seyreden Chiliz fiyatını ikiye katlayarak 0.72 dolar seviyesine ulaştı. Son 7 gündür güçlü hareket sergileyen Chiliz dün akşamdan itibaren ivme kaybetti ve kazançlarını sildi.

HOLO, BITTORRENT, DOGECOIN GÜÇLENİYOR

Chiliz’in düşüşe geçmesinden sonra Holo, Bittorrent ve Dogecoin kripto paralarında uzun zamandır görülmeyen güçlenme yaşandı. Holo yüzde 60  artış gösterirken, Bittorrent’te kazanç yüzde 20’nin üstüne ulaştı. İş adamı Elon Musk desteklediği ve radarında olan Dogecoin ise yüzde 15 seviyelerinde kazandı.

Kripto paralarda hareket hızlandı! İşte son durum!

ELON MUSK’TAN DOGECOIN’E DESTEK

Sosyal medya platformu Twitter’ı aktif olarak kullanan Elon Musk, bir soruyu yanıtladı. Dogecoin’i her zaman destekleyen Musk, Twitter’da kendisine yöneltilen “Tesla, Bitcoin yatırımı yaparken Coinbase’i kullandığına dair bir rapor gördüm. Coinbase’in Dogecoin’i etkinleştirmesi gerektiğini düşünüyor musun? Böylece birçok kişi Dogecoin’e erişebilir” sorusuna “Evet” cavabını paylaştı.

Bitcoin 54 bin doları aştı!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Uyarı geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön