26 / 04 / 2024

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Küresel piyasalardaki tüm varlık sınıflarında olduğu gibi, kriptolarda da dikkatler Fed'in faiz oranlarına ilişkin kararına odaklandı. Fed'den güçlü bir faiz artırımı beklentileri, Bitcoin'i iki yılın en düşük seviyesine gönderdi. 



İlk karar salı günü İsveç Merkez Bankası Riksbank’tan gelecek, ardından Çarşamba günü Fed kararı paylaşılacak. Diğer kararlar için gözler perşembe gününe çevrilecek.

Riksbank, Fed ve Güney Afrika Merkez Bankası'nın 75 baz puan faiz artırması bekleniyor. 

Endonezya'nın 25 baz puan, Norveç ve Filipinler'in 50 baz puan ve Tayvan'ın 12,5 baz puan artması bekleniyor. Kraliçe Elizabeth'in ölümü nedeniyle geçen hafta ertelenen İngiltere Merkez Bankası (BOE) toplantısı da Perşembe günü yapılacak.

Peki, kripto para birimlerinde son durum ne? Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

KRİPTOLARDA SON DURUM NE? 

1 BitcoinFiyatı (USD)18.946,1     
2 EthereumFiyatı (USD)1.342,27     
3 TetherFiyatı (USD)1,0002     
4 USD CoinFiyatı (USD)1     
5 BNBFiyatı (USD)267,60     
6 Binance USDFiyatı (USD)1     
7 XRPFiyatı (USD)0,40578     
8 CardanoFiyatı (USD)0,4423     
9 SolanaFiyatı (USD)31,740     
10 DogecoinFiyatı (USD)0,058792     
Moskova'dan flaş hamle! İngiliz sterlini ile işlem yapılamayacak!
Altın 24 saat sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön