26 / 04 / 2024

Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!

Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!

Son aylarda oldukça trend hale gelen kripto para yatırımlarından ünlü isimler de nasibini aldı. Bazı isimler kripto ile kar sağlarken bazı isimler ise büyük kayıplarla karşılaştı.



Tüm dünyada trend haline gelen kripto para yatırımları hızlandı. Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; Türkiye'den birçok ünlü isim de kripto paralara kayıtsız kalmadı. Bazı isimler kriptodan kar elde ederken bazı isimler de kriptolardan zarar etti. 

Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!

Snoop Dogg, Kanye West gibi bir çok sanatçı albümlerini Bitcoin üzerinden satarken dünyaca ünlü isimlerden yatırımlarını kriptodan yana kullandı. Türkiye'de bir çok ünlü kripto para yatırımlarını gizlerken oyuncu Demet Özdemir ise bu yatırımlarını saklamama taraftarı. Bitcoin'e yatırım yapan oyuncu yaşanan düşüşler nedeniyle bir hayli zarar etti. 150 bin TL'ye kadar kaybı olan Demet Özdemir'in diğer kripto birimlerinde de yatırımları bulunuyor. 

 Kripto para yüzünden zarar eden ünlü isimler!

Gülben Ergen, Bensu Soral Baş, Saba Tümer ve Ebru Şallı gibi isimler de yaşanan düşüşler nedeniyle Bitcoin yatırımlarından zarar eden ünlü isimler arasında yer alıyor. 

Bitcoin 39 bin doların üzerine çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön