19 / 04 / 2024

Tanzanya'dan kripto para adımı!

Tanzanya'dan kripto para adımı!

Kripto paraların yasallaşması için ülkeler tarafından adımlar atılmaya devam ediyor. El Salvador'dan sonra şimdi de Tanzanya'da kripto paraların yasallaşması için hazırlıklara başladı. 



Tanzanya Devlet Başkanı Samia Suluhu Hassan kripto paraların yasallaşması için düğmeye bastı. Hürriyet'te yer alan habere göre; daha önce El Salvador kripto para birimini yasal para birimi yaparken yeni adım Tanzanya'dan geldi. 

Hassan gerekli çalışmaların yapılması için merkez bankasına talimat verdi. Hassan, dünya genelinde kripto paralara olan ilginin çoğaldığını söyleyerek Tanzanya Merkez Bankasının hazırlıklı olması için gerekli adımların atılmasını istedi. 

Tanzanya dan kripto para adımı!

Dünyada pek çok ülkenin dijital parayı kabul etmediğini ancak bu borsaya hazırlıksız yakalanmaması gerektiğini dile getirerek, "Kripto ve blok zincir çağı doğuyor." dedi.

Orta Amerika ülkesi El Salvador 9 Haziran'da Bitcoin'i yasallaştırarak kripto paraları yasallaştıran ilk ülke olmuştu. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön