24 / 04 / 2024

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye'de faaliyet gösteriyordu!

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye'de faaliyet gösteriyordu!

Minex Partner platformuna yüksek kazanç ümidiyle paralarını yatıran çok sayıda yatırımcı, paralarını çekemedi. Kripto yatırımcıları olay üzerine savcılıklara şikayet yağdırdı.



Bulut madenciliği alanında Türkiye'de de faaliyet yürüten Minex Partner platformuna yüksek kazanç ümidiyle paralarını yatıran çok sayıda yatırımcı, paralarını çekemedi. Kripto yatırımcıları olay üzerine savcılıklara şikayet yağdırdı.

Minex Partner isimli platform 4 yıl evvel İsviçr'de kurularak 4 ülkede de hizmet sunmaya başladı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 4 ülkede faaliyet yürüten şirketin yöneticisi İsmail Hassan (32) olarak görünüyor

İngiltere Londra’da da faaliyet sürdüren şirket Türkiye’de sosyal medya fenomenleri ile de reklam anlaşmları yaptı. İnternette çeşitli mecralara reklam veren platform, yüzde 97 kâr vaadiyle Türkiye’de kısa sürede hatırı sayılır derecede yatırımcıdan kar elde etti.

Kripto para vurgununa bir yenisi daha eklendi! Türkiye de faaliyet gösteriyordu!

ÖNCE KÂR ETTİRDİ

Önceleri paralarını çekerek yüksek kârlar elde eden yatırımcılar 24 Haziran 2022 tarihinde hesaplarındaki paralara ulaşamamaya başladı.

Paralarını çekemeyen kişiler, sosyal medyada bir araya gelerek gruplar kurdu.

Platformun reklamında yer alan fenomenlere de ulaşan yatırımcılar, onlardan da olumlu bir dönüş alamadı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön