24 / 04 / 2024

Binance o ülkeden de çekildi! 

Binance o ülkeden de çekildi! 

Global manada ismini en çok duyuran ve en çok işlem yapılan  kripto borsası Binance, Kanada'daki sahasından çekilme kararı aldığını açıkladı. Karar ülkedeki regülasyonlar sebebiyle alındı.



Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, son zamanda kripto platformları için düzenlemeleri yakından takip edilen Kanada'dan çekilme kararı aldı. 

Şirketten gelen açıklamada, Binance'in Kanada pazarından "proaktif olarak" çekilerek öteki önde gelen kripto para şirketlerine dahil olacağı söylendi.

Açıklamada, "Kanada blockchain endüstrisinin geri kalanı için büyük umutlarımız vardı. Ne yazık ki, sabitkoinler ve kripto borsalarına sunulan yatırımcı limitleri ile alakalı yeni düzenleme, şu anda Kanada'da Binance için artık içinden çıkılmaz hale getiriyor." açıklamasında bulunuldu.

Binance'in Kanadalı kullanıcılarını muhafaza etmek için diğer makul kanallrı araştırdığı sürece bu kararı ertelediği söylenilen açıklamada, ancak öyle bir yol olmadığının görüldüğü söylendi.

Binance o ülkeden de çekildi! 
Açıklamada, Binance'in Kanada'da kalan diğer kullanıcılarının hesaplarının bu karardan nasıl tesirleneceğine dair nitelikli bilgilerin yer aldığı bir e-posta alacağı söylendi.

Binance'in yeni düzenlemeyi doğru bulmasa da itinalı ve içerikli bir düzenleyici çerçeve amaçlayan Kanadalı düzenleyicilerle bağ kurmayı sürdüreceğini umduğu söylenen açıklamada, "Kanadalı kullanıcılar daha geniş bir dijital varlık paketine ulaşma özgürlüğüne sahip olduklarında, pazara bir gün geri geleceğimizi biliyoruz." ifadesi kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön