19 / 04 / 2024

Bingöl'de 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden projeler!

Bingöl'de 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden projeler!

1000 kişinin çalışacağı Tekstil Kent Projesinde çalışmalar başladı. İşin 4 ay sonra bitirileceği söyleniyor. 2016 dönemine ait bitirilen ve devam eden işler...



Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İşine yapı denetim elemanı görevlendirilmiş, işe başlanmıştır. Yüzde 90 bitme aşamasındadır.

Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası yapım işi % 90 yapılmış olup işe devam edilmektedir.

Yedisu 100 kişilik yurt yapım işi için denetim elemanı görevlendirilmiştir. işe başlanmış olup % 90 aşamasındadır.

Merkez Cumhuriyet Kız YİBO 200 kişilik yurt yapım işi için denetim elemanı görevlendirilmiş, işe başlanmış olup % 100 yapılmış olup geçici kabul aşamasındadır.

Genç İlçesi Kız Meslek Lisesi 200 öğrencili pansiyon yapım işi için denetim elemanı görevlendirilmiş olup, işe başlanmış % 95 aşamasındadır.

Merkez Müftülük Sitesi yapım işi için yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup işe başlanmış işe başlanmış olup, kaba inşaat % 100 aşamasındadır.

Bingöl 300 kişilik öğrenci yurdu yapım işinin yer teslimi yapılmış olup, işe başlanmış olup % 12 aşamasındadır.

YİBO 14 derslikli okul yapım işi ve 200 kişilik pansiyon ikmal yapım işi için yapı denetim elemanı görevlendirilmiştir. işe başlanmış % 84 aşamasındadır.

Bingöl Merkez Ve İlçelerde kapalı futbol sahaları ve basketbol sahaları yapım işi için denetim elemanı görevlendirilmiştir.

 İl özel İdaresi Yeni Hizmet Binası projesi inşaatı için zemin etüdünün yapılarak mimari,statik,mekanik ve elektrik tesisatı uygulama projelerinin ve keşif metrajının hazırlanması proje hizmet alımı işi için proje denetim elemanı görevlendirilmiştir.

Kiğı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ek hizmet binası genel onarım işi için denetim elemanı görevlendirilmiştir.

Bingöl Merkez Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında Bingöl merkez ilçeye bağlı muhtelif noktalarda 14 adet nöbetçi kulübesi yapılması ve bunlardan 4 kulübeye içmesuyu çekilmesi yapım işi için denetim elemanı görevlendirilmiştir”



Bingöl Gazetesi


Geri Dön