24 / 04 / 2024

BiP'ten kullanıcılarına tablet kazanma fırsatı! Son tarih 15 Ekim 2022… 

BiP'ten kullanıcılarına tablet kazanma fırsatı! Son tarih 15 Ekim 2022… 

Yerli iletişim platformu BiP, kullanıcılara çekilişle tablet hediye ediyor. BİP’in duyurduğu tablet kampanyası 15 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. BİPClub’taki ödüllü etkinliğe kaydını yapan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara tablet çekiliş hakkı hediye ediliyor.



Yerli iletişim ve yaşam platformu  BiP, ‘Keşfet’ alanından ulaşılabilen servislerden biri olan BiPClub’ta kullanıcılara fayda sağlayacak kampanyalar ve yarışmalara bir yenisini daha eklediğini açıkladı. 

MESAJLAŞ, TABLET ÇEKİLİŞİNE KATILMA HAKKI KAZAN

Yapılan açıklamaya göre, BiPClub içerisindeki ödüllü etkinliğe kaydolan ve her ay mesajlaşan kullanıcılara tablet çekiliş hakkı fırsatı sunuluyor. 
Platformda aktif olan kullanıcılara yönelik gerçekleştirilen kampanya, 15 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. BİP platformunun tüm iletişim çözümlerini ve kampanyalarını tek bir uygulamada toplayan BiPClub’ta birçok fırsat sizi bekliyor. 

TUTTUĞUN TAKIMIN MAÇINA ÜCRETSİZ BİLET, ALIŞVERİŞTE GEÇERLİ İNDİRİM KODU FIRSATLARI 

Uygulama içerisinde Turkcell Vadi’nin tüm etkinliklerine ve çeşitli futbol maçlarına ücretsiz bilet alma hakkı sunan soru-cevap etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Ayrıca popüler markalarda ve alışveriş sitelerinde geçerli indirim kuponları da kaçırılmayacak fırsatlar arasında yer alıyor.

BiP ten kullanıcılarına tablet kazanma fırsatı! Son tarih 15 Ekim 2022… 


Geri Dön