28 / 03 / 2024

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Birevim bin kişiyi daha ev sahibi yapacak!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Birevim, 2018 yılının sonuna kadar ayda 400 kişiyi daha ev sahibi yapmayı planlıyor. Firma, her ay 500 aileyle satış sözleşmesi, ortalama 100 aileye de ev teslimatı yapıyor.



Gayrimenkul sektöründe ‘tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerini farklılaştırarak yoluna ilerleyen Birevim, yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Birevim, her yıl yüzde 100’den fazla büyümenin ötesinde aylık ortalama 250 kişiyi ev sahibi yapıyor ve 2018’in sonuna kadar da bu sayıyı ayda 400’e çıkarmayı planlıyor.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, gayrimenkul sektöründeki gelişmelerin devam edeceğini vurguladı. Çiftçi, her ay teslim ettikleri ev sayısının arttığını söyledi. 

Her ay 500 aileyle satış sözleşmesi, ortalama 100 aileye de ev teslimatı yaptıklarını söyleyen Çiftçi, “2017 ve 2018’de yüzde 100’ün üzerinde büyüme gerçekleştirdik. Bu büyüme hızını 2019 yılında da sürdüreceğiz. Temmuz ayı itibariyle 42 şubede faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki aylarda yeni açılacak şubelerle yılsonunda 60 şube sayısına ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Tasarrufa dayalı ev alma sektörünü değerlendiren Çiftçi, “Sektörümüzün tanınırlığının ve konut sahibi olma noktasında çok önemli bir yol olduğunun bilinirliğinin artacağını düşünüyoruz. Birkaç yıl içinde sektörün çok daha iyi bir şekilde konumlanacağını ve toplumun her kesiminin ilgi göstereceği seviyeye geleceğini öngörüyoruz. Bu bakış açısıyla Birevim olarak sürekli büyüyerek, mevcut kaliteli hizmetimizi çok üst seviyelere çıkarmayı arzu ediyoruz. Gelecekte ev sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği kurum olmak istiyoruz. Dolayısıyla 2019 yılı hedeflerimiz doğrultusunda aylık 2500 civarı satış sözleşmesi imzalamayı ve her ay 400 civarı teslimat gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” diye konuştu.


Geri Dön