23 / 04 / 2024

Birevim, Bir Destek kampanyasıyla yüzde 40 özel indirim!

Birevim, Bir Destek kampanyasıyla yüzde 40 özel indirim!

Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.



Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Bu bakış açısıyla düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engelli vatandaşlarımızın da kolaylıkla ev sahibi olabilmeleri için çalışan Birevim; 31 Ocak 2017’ye kadar devam edecek kampanya kapsamında, çalışma bedelinde net yüzde 40 özel indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.


Birevim,  ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.


Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Bu kapsamda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, engelli vatandaşlarımız için düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için çalıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor.


Ocak ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 40 indirimin yanı sıra çok daha erken teslimat avantajı da sunuyor. Engel durumu yüzde 40’ın üzerinde olanların yararlanabileceği kampanyadan, engelli vatandaşlarımız ve birinci derece yakınları yararlanabiliyor.


31 Ocak 2017’ye kadar devam edecek ‘Bir Destek’ kampanyasıyla Birevim, ev almak isteyip peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına, sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle çıkıyor.

 


Geri Dön