24 / 04 / 2024

Birevim her ay 250 kişiye teslimat yapıyor!

Birevim her ay 250 kişiye teslimat yapıyor!

Türkiye'nin her bölgesine ulaşma hedefiyle çalışmalarına devam eden Birevim, her ay 250 kişiye teslimat yapıyor




Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin her bölgesine ulaşma hedefiyle çalışmalarına devam eden Birevim, her ay 250 kişiye teslimat yapıyor.

Birevim tarafından yapılan açıklamaya göre, gelecek aylar için hedefini 400 olarak revize eden Birevim, sene sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmeye çalışıyor. 

Türkiye'nin 7 bölgesinde olma yolunda çalışmalarına devam eden Birevim, sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultunda bugün 7 bölgedeki 36 şubesiyle müşterilerine ulaşarak her ay 250 kişiye teslimat yapıyor.

Birevim, Mart 2018 itibarıyla bin 300 yeni müşteriyle sözleşme imzalayarak sene sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

- "2018 yılında da hedefimiz yüzde 100 büyüme"

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim üyeliklerinin en çok Marmara Bölgesi'nden olduğunu belirterek, mevcut şube sayılarını 2018 sonunda 60'a çıkarma hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Çiftçi, 2018 yılında sektörün büyümeye devam edeceğini belirterek, "2018 yılında sektör olarak ortalama yüzde 50, Birevim olarak ise yüzde 100'ün üzerinde bir büyüme bekliyoruz. Sektörün tanınırlığı daha da arttıkça insanlar gayrimenkul ve araba gibi ihtiyaçlarını uyguladığımız tasarrufa dayalı modellerle edinme yolunu seçecektir. Biz Birevim olarak, Türkiye genelinde bulunmak, sektörel büyümeye maksimum katkı, yöntemlerimizin global hale gelmesi, istihdama büyük katkı, Türkiye'de ev, araç almak isteyenler için akla gelecek ilk marka olmak istiyoruz." dedi.


Geri Dön