24 / 04 / 2024

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.



Ev sahibi olmak isteyenler için sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal çözümler son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Birevim, geliştirdiği özgün finansal model ile rakiplerinden ayrışıp, tüketiciye sağladığı olanaklarla aylık teslimat adedinde fark yaratıyor. Kısa sürede teslimat sayılarında istediği rakama ulaşan Birevim, aylık 850 kişiye teslimat yapıyor. Birevim, hem ev sahibi olmak isteyenlere, hem de ev satmak isteyenlere büyük destek veriyor.

Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz sıfır ya da ikinci el evi, aylık ödeme planını kendinizin belirlediği yöntem ile faizsiz ve vade farksız olarak teslim eden Birevim hayallerinize kavuşturmayı amaç edindi.

Uluslararası farklı ödüllere sahip olan ve tüketiciye kattığı değer ile övgüleri alan Birevim’in geliştirdiği finansal sistem hakkında konuşan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, aylık 850 teslimat yaptıklarını belirterek, giderek artan şube sayılarıyla ayda 4250 satış işlemi yaptıklarını ifade etti.


Geri Dön