26 / 04 / 2024

Birevim’den Yerli Malı Haftası'nda dijital kutlama!

Birevim’den Yerli Malı Haftası'nda dijital kutlama!

Birevim, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı dijital farkındalık projesiyle kutladı. Marka, artık unutulmaya yüz tutmuş yerli malı ve tasarruf kültürünü sahiplendi.



Birevim, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı, bir dijital farkındalık projesiyle kutladı. Marka, sosyal medya mecralarında yayınlanan video çalışmasında, artık unutulmaya yüz tutmuş yerli malı ve tasarruf kültürünü sahiplendi.

Konu hakkında konuşan Murat Çiftçi: “Bu dijital farkındalık projemizle, tasarruflu yaşamanın, yatırımlarımızı doğru yapmanın, yerli ürünler kullanmayı seçerek ülkemizi hep birlikte kalkındırmanın yolunun, bizim tasarrufumuzda olduğunu, hafta vesilesiyle anımsatmak istedik. Yerli Malı Haftası, Finike portakalından, Amasya elmasından, Anamur muzundan ibaret değildir asla ve ülke olarak, neyin lazım, neyin elzem olduğunu iyi algılamamız gerekiyor” dedi.

Geliştirdiği girişim, gelişim, yatırım gibi alanlara yönelik bütünleşik tasarruf finansmanı modeliyle, 4 yıl gibi kısa süreçte, hem sektöre yön veren hem de binlerce ailenin hayalini düzenleyen “Birevim”, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı (Yerli Malı Haftası), bir dijital farkındalık projesiyle kutladı.

Ünlü şair ve filozof Halil Cibran’nın, “Çocuklarınız Sizin Çocuklarınız Değil” şiirinden, “Siz yaysınız, çocuklarınız ise sizden çok ilerilere atılmış oklar” dizesiyle başlayan filmle, artık unutulmaya yüz tutmuş yerli malı ve tasarruf kültürü sahipleniliyor.

Tasarruf, her şeyden öte, ahlaki bir sorumluluktur

“Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” ile ilgili açıklamalarda bulunan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, Birevim ailesi olarak, harcama yapmanın lazım, israf etmeden yaşamanın elzem olduğunu düşündüklerini belirterek “Tasarruf yapmak her şeyden öte, ahlaki bir sorumluluktur. Ve para, en çok harcarken kazanılıyor aslında. Yerli Malı haftası, ülke olarak birlikte tasarrufun gücünü anlamak için muhteşem bir vesiledir. Tasarruflu yaşamanın, yatırımlarımızı doğru yapmanın, yerli ürünler kullanmayı seçerek ülkemizi hep birlikte kalkındırmanın yolunun; bizim tasarrufumuzda olduğunu hatırlatan bir vesiledir.” şeklinde konuştu. 

Çiftçi, markanın dijital farkındalık projesinde belirtildiği gibi, yerli malı olgusu ve kavramının, Finike’nin portakalından, Amasya’nın elmasından, Anamur’un muzundan ibaret olmadığını kaydederek tüm Türkiye’nin, “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı kutladı.


Geri Dön