02 / 05 / 2024

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Yapı Kredi emekli promosyon miktarını açıkladı! Şimdi hemen bakın!

Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Yapı Kredi emekli promosyon miktarını açıkladı! Şimdi hemen bakın!

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili verdiği yarış hız kazandı. İş Bankası, Garanti, QNB ve ING'den sonra YapıKredi'de emekli promosyonlarıyla ilgili miktarını açıkladı. Peki YapıKredi emekli promosyonu ne kadar oldu? Gelin bu miktara beraber bakalım...



Biri 8 bin TL veriyor biri 9 bin TL! Yapı Kredi emekli promosyon miktarını açıkladı! Şimdi hemen bakın!

Üç yıl boyunca emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih eden emekli vatandaşlar, 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı kampanyasından 30 Eylül’e kadar yararlanabiliyor.

Yapı Kredi müşterisi emekliler şubeye gitmelerine gerek kalmadan, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi veya 0850 222 0 444, 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor ve promosyon taahhüdüden yararlanabiliyor. Yapı Kredi müşterisi olmayan emekli vatandaşlar ise e-Devlet üzerinden maaşlarını kolayca, şubeye gitmeye gerek kalmadan Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor.

Kampanya kapsamında maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi seçen emekliler, hiçbir ek koşul olmadan; bir aylık net gelirleri 1.500 liraya kadarsa 4 bin 850 TL, 1.500 liraya - 2 bin 499 TL arasındaysa 6 bin TL, 2 bin 500 lira ve üzerindeyse 7 bin 250 TL nakit promosyon kazanıyor. Öte yandan maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan emekliler, 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda maaş baremi bağımsız 100 TL ek nakit ödül kazanma fırsatı yakalıyor.

Tüm bunlara ek olarak, 30 Eylül 2022 tarihine kadar ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki üç ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan Yapı Kredi müşterisi emekliler, kampanya başlangıç tarihinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar yapacakları toplam 500 lira harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon daha alabiliyor.

Öte yandan, emekli tanıdıklarına referans olarak, tanıdıklarının emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşımasını sağlayanlar için “Emekli Referans” kampanyası da 30 Eylül’e kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında emekli yakınlarının emekli maaşlarının Yapı Kredi’ye taşınmasını sağlayan banka müşterileri, her bir kişi için 250 lira, toplamda ise 2 bin 500 liraya varan nakit ödül kazanabiliyor.

Emekli promosyonu rekora koşuyor! Bu parayı alan yaşadı! İşte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar!

Emeklilere zam müjdesi! En düşük maaş 11 bin lira mı oluyor?

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön