24 / 04 / 2024

Ne 2 bin ne de 4.500 TL! Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını açıkladı: Acil acil bakın

Ne 2 bin ne de 4.500 TL! Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını açıkladı: Acil acil bakın

Bankalar emekli promosyonlarını art arda açıklamaya devam ediyor. Emekli promosyon miktarını açıklayan bankalardan biri de Kuveyt Türk oldu. İşte Kuveyt Türk tarafından emeklilere verilecek promosyon tutarı.



Türkiye'de enflasyon aldı başını gitti. Enflasyondan en çok etkilenen gruplardan biri de emekliler oldu. Durum böyle olunca emekliler de başta bankalar olmak üzere ek ödemelere daha fazla dikkat etmeye başladı. Akbank, Garanti, Yapı Kredi ve ING'nin ardından emekli promosyon miktarını açıklayan son banka ise Kuveyt Türk oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön