26 / 04 / 2024

Emeklii

Emeklii

Bankalar emekli promosyonlarını art arda açıklamaya devam ediyor. Emekli promosyon miktarını açıklayan bankalardan biri de Kuveyt Türk oldu. İşte Kuveyt Türk tarafından emeklilere verilecek promosyon tutarı.

Emeklii Haberi

Emeklii

Türkiye'de enflasyon aldı başını gitti. Enflasyondan en çok etkilenen gruplardan biri de emekliler oldu. Durum böyle olunca emekliler de başta bankalar olmak üzere ek ödemelere daha fazla dikkat etmeye başladı. Akbank, Garanti, Yapı Kredi ve ING'nin ardından emekli promosyon miktarını açıklayan son banka ise Kuveyt Türk oldu. 

Kuveyt Türk tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 6 bin lira para verileceği ve başvurunun hemen ardından 3 gün içinde hesaplara peşin olarak yatacağı ifade edildi. 

Banka tarafından yapılan duyuruda SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini, bankamız aracılığıyla alan ve promosyon başvurusunda bulunan tüm müşterilere .500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 4.000 TL, 1.500 TL...