28 / 03 / 2024

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...



 

Birikimevim tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleri ile en uygun maliyetler ile gayrimenkul ve araç sahibi yapmaya devam ediyor.

Birikimevim, şube ağını genişleterek toplumun her kesimine ulaşma hedefini gerçekleştiriyor. Başkent’teki yeni şubesi ile ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere hizmet vermeyi bekliyor.

Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, her geçen gün şube sayısını artırarak daha çok insanı ev ve araç sahibi yapma amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Birikimevim, Türkiye’nin her kesiminden insana dokunarak, uzman kadrosuyla en uygun çözümleri sunarak, ev ve araba hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor.

 “Geçmişten aldığımız güçle hedeflerimizde emin adımlarla yürüyoruz”

Birikimevim Ankara Keçiören de şube açtı!

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yeni yatırımları Birikimevim’in genel özellikleri ile ilgili, “Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sistemini aslına uygun şekilde ele alıp uygulayarak daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyoruz. Ev ve araç alımlarının yanı sıra tüketicilerin işyeri, arsa ve iş makinesi gibi çeşitli finansman ihtiyaçlarına da çözüm sunuyoruz. Halkımızın bu yöntemi tanıması, finansman ihtiyaçlarını en uygun koşullarda karşılamalarını sağlayacaktır. Bu farkındalıkla da Türkiye’nin her noktasında olma hedefiyle ilerlerken, yeni açtığımız Ankara-Keçiören şubemizi de bu bakış açıyla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgesine ve bulunduğu alana hizmet verecek yeni şubemize ek olarak şube ağımız yılsonuna kadar farklı lokasyonda hızla artarak büyümeye devam edecektir” ifadelerinde bulundu.
 


Geri Dön