20 / 04 / 2024

birikimevim ankara şubesi

birikimevim ankara şubesi

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara'da Ermeni ve Katolik mezarlarının üstüne dükkan mı yapılıyor?

Ankara Ulus’ta yıkılan İller Bankası binasının yeniden yapılması için ayrılan alanda kazıya çalışmaları sürerken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kemiklerin, Ermeni ve Katolik Mezarlığı’nda bulunan cenazelere ait olduğunu ve kazı yapılan alanın hukuka aykırı olduğunu belirtti.

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Ankara Ulus'ta imar planının iptali kararı onaylandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin uzun uğraşları sonucunda Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde meydana gelen rant ve talan plan değişikliklerini yargıya taşındı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden 'Ayasofya' açıklaması!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Ayasofya’nın tekrar ibadete açılmasıyla ilgili kararı, “Ayasofya’nın müze statüsünün ortadan kaldırılması Atatürk’ün imzasının, Cumhuriyet modernitesinin, kültürün evrenselliğinin reddi anlamındadır” şeklinde değerlendirdi.

Ankara'nın onaylanan imar planlarına yeni dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava üzerine Ankara 7. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Güvenpark Planlarına ilişkin yeni bir karar verdi.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Birikimevim Pendik Şubesi açıldı!

Telli Grup’un 30 yılı aşan tecrübesi ile emin adımlarla büyüyen Birikimevim Pendik’te yeni şubesini açtı. Birikimevim, yeni katılımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor…

Yargıdan Ankara'da 11 kentsel dönüşüm planına iptal kararı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin 11 kentsel dönüşüm planına açtığı davalarda üst üste iptal kararları çıktı.

birikimevim ankara şubesi Haberi

birikimevim ankara şubesi

Birikimevim tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleri ile en uygun maliyetler ile gayrimenkul ve araç sahibi yapmaya devam ediyor.

Birikimevim, şube ağını genişleterek toplumun her kesimine ulaşma hedefini gerçekleştiriyor. Başkent’teki yeni şubesi ile ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere hizmet vermeyi bekliyor.

Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, her geçen gün şube sayısını artırarak daha çok insanı ev ve araç sahibi yapma amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Birikimevim, Türkiye’nin her kesiminden insana dokunarak, uzman kadrosuyla en uygun çözümleri sunarak, ev ve araba hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor.

 “Geçmişten aldığımız güçle hedeflerimizde emin adımlarla yürüyoruz”

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yeni yatırımları Birikimevim’in...