25 / 04 / 2024

Birikimevim İstanbulluları ev ve araç sahibi yapıyor!

Birikimevim İstanbulluları ev ve araç sahibi yapıyor!

Birikimevim, İstanbul Sultangazi’deki yeni şubesiyle İstanbul’da yaygınlaşmaya devam ediyor. 2019'da üst üste şube açılışları gerçekleştiren Birikimevim, 2020 sonuna kadar şube sayısını 60’a çıkarmayı planlıyor...



Tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleriyle en uygun maliyetlerle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim, müşterilerinin yüzünü güldürürken şube ağını da her geçen gün genişletmeye devam ediyor  Yüz binlerce kişiyi faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim,  İstanbul Sultangazi şubesiyle de insanların mutluluğuna ortak oluyor. 

Birikimevim, uzun vadede geliştirdiği sistemin toplumsal kalkınmayı sağlamasını hedefliyor. Yılsonuna kadar 10 şube daha açma vizyonuyla hareket eden şirket, 2020 sonuna kadar şube sayısını 60’a çıkarmak için çalışıyor.

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, Birikimevim’in tasarrufa dayalı faizsiz finansman yönteminin bireyleri ev ve araba sahibi yapmanın en hesaplı yolu olduğunu ifade etti. Telli, tüm şubelerde olduğu gibi Sultangazi şubesini de bu bakış açısıyla hayata geçirdiklerini belirtti.

Hedeflerinin kurulduğu günden beri aynı olduğunu ve tüm Türkiye’de varlıklarını sürdürmek olduğunu söyleyen Telli, Birikimevim’in, Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına aldığına da vurgu yaptı.

Ayrıca ilk defa düzenlenecek Türkiye Gayrimenkul Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nun Ana Sponsoru olarak; dönüşüm sürecinde olan yapıların sahipleri ve müteahhitleri için finansal çözümler sunarak sektöre farklı bir bakış açısıyla yaklaştıklarını kanıtladıklarını da sözlerine ekledi.  
 


Geri Dön