25 / 04 / 2024

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...



Ortadoğu Grup Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor.

Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern projesinde, Ağustos ayına özel ev sahibi olmak isteyenlerin hayalleri gerçekleşiyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Resim Modern'de bulunan misafir odası, müzik odası, kapalı havuz, parti odası, bilardo salonu, fitness center, yemek odası, sinema salonu, sauna, toplantı odası gibi alanlar da konut sahiplerinin kullanımına sunuluyor.

Projede daire fiyatları 296 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje konum olarak Metrobüs Perpa Durağı'na 600 metre, Beşiktaş - Kağıthane Tüneli'ne 2 kilometre, Eminönü/Eyüp tramvay hattına 3 kilometre, Mecidiyeköy/Mahmutbey Kağıthane metro durağına 3 kilometre, E-5’e 1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 12 kilometre mesafede bulunuyor.


Web: http://www.resimmodern.com/


Geri Dön