26 / 04 / 2024

Birikimevim Konya'da yeni şube açtı!

Birikimevim Konya'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Konya'da açtı...



Birikimevim tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleri ile en uygun maliyetler ile gayrimenkul ve araç sahibi yapmaya devam ediyor.

Birikimevim, şube ağını genişleterek toplumun her kesimine ulaşma hedefini gerçekleştiriyor. Konya'daki yeni şubesi ile ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere hizmet vermeyi bekliyor.

Birikimevim Konya da yeni şube açtı!

Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, her geçen gün şube sayısını artırarak daha çok insanı ev ve araç sahibi yapma amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Birikimevim Konya da yeni şube açtı!

Birikimevim, Türkiye’nin her kesiminden insana dokunarak, uzman kadrosuyla en uygun çözümleri sunarak, ev ve araba hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor.

“Hedefimiz; bireyleri hayallerine bir adım daha yaklaştırmak”

Birikimevim Konya da yeni şube açtı!

Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, açılışta grup olarak hayata geçirdikleri tüm projelerde orta vadede sürdürülebilir modeller yaratmayı amaçladıklarını ifade etti. Bu modellerin uzun vadede ise sosyal değişimi, gelişimi ve toplumsal kalkınmayı sağlamasını öngördüklerini söyleyen Telli, bu anlayışlarını Konya şubesine taşıdıklarını vurguladı. Telli, “Birikimevim olarak katılımcılarımızı birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyoruz. Aslına bakarsanız bizim burada amacımız çok net ve şeffaf. Bireyleri hayallerine bir adım daha yaklaştırmak. Hayallerine kavuşma sırası ise şimdi Konyalı vatandaşlarımızda. Öte yandan bölgesine ve bulunduğu alana hizmet verecek yeni şubemize ek olarak şube ağımız yılsonuna kadar farklı lokasyonlarda hızla artarak büyümeye devam edecek” diye konuştu.
 


Geri Dön