18 / 04 / 2024

Birikmişi olanlar yaşadı! Milli Emlak’tan her keseye uygun arsa!

Birikmişi olanlar yaşadı! Milli Emlak’tan her keseye uygun arsa!

Milli Emlak İzmir Buca’dan arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsalar birikim ya da konut yapmak isteyen kişilerce büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 

Milli Emlak yeni bir aya girerken Haziran’ın ihale ilanlarını yayınladı. Haziran 2023 ihale ilanları arasında 8.567.842,50 TL satışa çıkarılan arazi dikkat çekiyor. Satışa çıkarılan arazi İzmir Buca’da yer alıyor.

Birikmişi olanlar yaşadı! Milli Emlak’tan her keseye uygun arsa!

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve İzmir Buca’da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL şeklinde açıklanmıştır?  İşte AYRINTILAR...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön