24 / 04 / 2024

Bitcoin'de 11 yıl sonra bir ilk Kriz derinleşiyor

Bitcoin'de 11 yıl sonra bir ilk Kriz derinleşiyor

Dünyada kripto para piyasasında büyük bir düşüş yaşanırken en büyük hacme sahip kripto para birimi olan bitcoin 8 hafta üst üste değer kaybederek 11 yıl sonra bil ilk yaşadı. Haftayı yüzde 2,4'lük değer kaybıyla kapatan ve 28 bin 700 dolara gerileyen bitcoinde düşü tüm hızıyla devam ediyor.



En büyük hacme sahip kripto para birimi Bitcoin, sekiz hafta üst üste değer kaybederek Ağustos 2011’den bu yana bir ilke imza attı.

Cuma günü yüzde 2,4'lük değer kaybederek 28 bin 700 dolara kadar gerileyen para birimi bugün de benzer seviyelerde hareket etti.

Etherium da bugün bin 750 dolar civarında bulundu.

Mayıs ayında kripto piyasasında toplam değer kaybı 500 milyar dolara ulaşırken, kayıp yüzde 29'u buldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön