29 / 03 / 2024

Bitcoin 2023'te bu kadar olacak!

Bitcoin 2023'te bu kadar olacak!

Ünlü milyarder Tim Draper, katıldığı bir programda önde gelen kripto para birimi Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte diğer ayrıntılar...



Ayı piyasası, Bitcoin (BTC) boğa Tim Draper'ın kripto para birimleri konusundaki coşkusunu azaltmış gibi görünmüyor.

Web Zirvesi 2022'de sahnede milyarder VC, kripto para biriminin 250.000$'a ulaştığı yönündeki tahmininin hala geçerli olduğunu iddia etti. Bitcoin (BTC) tahvillerinden birini savunan Draper, “Bitcoin'in (BTC) 2023'ün ortasına kadar 250.000 dolara ulaşmasını bekliyoruz” dedi.

Draper, “Bitcoin (BTC) fiyatı hakkında spekülasyonların azaldığını gördük” dedi ve sadece Bitcoin (BTC) “sahiplerinin” kaldığını ekledi.

Bitcoin yıkılmadı ayakta!

KADINLAR BTC'Yİ YÖNLENDİREBİLİR!

Draper, bir sonraki Bitcoin (BTC) benimseme dalgasının ve beraberindeki fiyat artışının kadınlar tarafından yönlendirileceğini iddia etti. Draper, şunları söyledi:

“Bitcoin (BTC) ile, onu 250.000 dolara çıkaranlar kadınlar olacak. Bunun nedeni, kadınların perakende harcamalarının yaklaşık yüzde 80'ini kontrol etmesi...''

Draper ayrıca Ethereum (ETH) hayranları için “bir tür merkezileştirilmiş” olarak tanımladığı bazı kelimelere sahipti ve “daha fazlasını basmaya devam ettiklerini” bildirdi.

Genel olarak, milyarder bu düşüşün tadını çıkarıyor gibi görünüyor. Draper, son olarak şu sözleri söyledi:

"Aslında yatırım yapmak için en sevdiğim zaman bu dönemler oluyor. Boğa piyasalarında gergin oluyorum; ayı piyasaları benim tarzım.”

Peki, kriptolarda son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön